Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ionut Chis si Bogdan Bizau - Joc si voie buna

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,916 Vizionari

Publicitate

Descriere

Laureați în festivaluri prestigioase de folclor, mulți tineri talentați sunt încă în umbră, din cauza lipsei de mediatizare a lor sau din cauză că ei mu doresc să se facă remarcați și în acest fel. Unii artiști, preferă ca singura lor carte de vizită către sufletele noastre să rămână cântecul, talentul lor pe scenele muzicii populare sau pe podiumurile festivalurilor unde cuceresc jurii și suflete. Mulți artiști vin de pe plaiuri maramureșene și ne reprezintă cu mare succes pe scene naționale și internaționale, unul din ei fiind și Bogdan Bizău care în decembrie, a reprezentat și a prezentat tradiţiile Maramureşului în Franţa datorită unui festival tradiţional de excepţie, PICTURAMUSICA. Ansamblul folcloric Maramureşul al Centrului Cultural-Social,  împreună

Publicitate

cu Grupul Iza, Ana Maria Tomoiaga şi Bogdan Bizău, au fost cei care i-au învățat pe francezii tropotita maramureșeană și tradițiile noastre autentice. Cei doi tineri artiști, Bogdan Bizău și Ionuț Chiș, oriunde au cântat și pe orice scene au urcat, au cucerit prin dăruirea și talentul lor firesc, nativ, dar și prin firea veselă, dată bineînțeles și de tinerețea acestora, tinerețe care are specificul ei frumos și euberant.
Din repertoriul celor doi vă enumerăm câteva melodii cum ar fi: „Seara asta iară beau – Ionuț Chiș”, „Ce rău am făcut la lume – Ionuț Chiș”, „Mărg pe uliță cântând – Ionuț Chiș”, „M-o trimis tata la coasă – Bogdan Bizău”, „Voi feciori de sama me – Bogdan Bizău”, „Arde Doamne paiele – Bogdan Bizău”, „Joc si voie bună – Bogdan Bizău și Ionuț Chiș”.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL