Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ionel Istrati - Dor de mama

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
4,103 Vizionari

Publicitate

Descriere

Vocea României, unde a cucerit inimile multor domnișoare și doamne prin prezența sa carismatică, plin de veselie, încredere în sine și culoarea inconfundabilă a ochilor săi albaștri.
Ionel se ocupă singur de imaginea sa și deși în presă s-au făcut foarte multe speculații la adresa faptului că ar fi un băiat de bani gata, toate acestea nu sunt decât simple zvonuri.
Vanea s-a născut dincolo de Prut,  în Chișinău, în anul 1990. Doi ani mai târziu, familia acestuia  s-a mutat în localitatea Țîbuleuca, Dubăsari (Transnistria), unde, ca orice om obișnuit, au avut o gospodărie cu toate cele: păsări, vaci, porci, grădină, micul Ionel ajutându-și mereu părinții la munca acesteia, chiar și acum, când este un artist consacrat, cu un palmares de invidiat - 16 premii I şi patru Premii Mari.

Vanea nu se trage de la muncă și nu este înfumurat. Își iubește mama și iese cu ea și cu prietenii săi la cumpărături ori de câte ori se ivește ocazia, bucurându-se de clipele petrecute cu ei.
Tatăl său nu iubește publicitatea, de aceea nu dorește să fie cunoscut, dar îi oferă tot suportul său sufletesc și moral, iar mama, împreună cu el se ocupă de imaginea sa, fiindu-i îngerul păzitor mereu.
Vanea are câteva videoclipuri lansate, toate foarte apreciate și cunoscute, din care amintim: „Poate”, „Te caut”, „Eu numai, numai”, „Cine sunt eu”, „Wake me up”, etc
„Dor de mama” a apărut inițial ca melodie fără videoclip, iar mai apoi a fost lansat un filmuleț de scurt metraj, unde o putem admira și pe minunata Andreea Marin.

Comenteaza

RSS
Positive SSL