Muzica populara - e-neatza.ro

Ion Paladi & Cristina Spătar - "Fa Marie cu bariz", acompaniază Orchestra "Lăutarii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
466 Vizionari

Publicitate

Descriere

Pe la începutul anilor 2000 Cristina Spătar făcea furori cu piesele sale, dobândind în scurt timp titlul de Regina R&B din România. La un moment dat, o schimbare notabilă s-a produs, posibil și în urma divorțului de fostul soț, Alin Ionescu; și a trecut de la muzica R&B la cea populară.

S-a născut pe data de 17 iunie 1972 în județul Bacău și a studiat la Școala Populară de Artă, la secția canto. Prima dată a urcat pe scenă în anul 1991, la festivalul din Mamaia. Șapte ani mai târziu s-a mutat în București, iar Roby G. i-a îndrumat pașii către stilul R&B. Primul album lansat poartă numele „Rămâi lângă mine”. Din păcate, mama sa a suferit de o boală cumplită și a decedat. În 2002 a lansat al doilea album, „Mesaj de dragoste”, ca dedicație și semn de prețurire veșnică pentru cea care i-a dat viață.

Ion Paladi, colegul de scenă al Cristinei, s-a născut pe data de 10 octombrie 1984, în Republica Moldova. Și-a descoperit talentul artistic la vârsta fragedă de doar 11 ani, tatăl său luându-l la nunțile la care cânta. Este absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Primul album lansat poartă numele „De la inimă la lume”, iar doi ani mai târziu începe colaborarea cu casa de discuri Sens Music. Alte albume lansate: „Pe mine mă cheamă Ion”, „Dorul Basarabiei”, „Bine-i șade mesei mele”. Pentru piesa „Dorul Basarabiei” a colaborat cu Orchestra „Lăutarii”, condusă de dirijorul Nicolae Botgros.

Comenteaza

RSS
Positive SSL