Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ion Paladi - Cântece patriotice ''România mea frumoasă'' Dorul Basarabiei'' ''Basarabie nu plânge''

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,360 Vizionari

Publicitate

Descriere

Republica Moldova ne-a dăruit multe talente și oameni de marcă, atât pe plan politic, cât și cultural și artistic. Printre mulții interpreți dăruiți României de Republica Moldova, este și tânărul, dar deosebit de talentatul Ion Paladi, care a intrat la sufletul nostru prin cântecele sale pline de patriotism, de iubire de țară, de familie, de frumos, prin sensibilitatea interpretării sale, dar și a firescului său, de om simplu, modest și bun ca pâinea caldă.  

Ion Paladi ne încântă și ne cântă de ani buni nu doar pe marile scene, dar și la diverse spectacole, evenimente  și petreceri, remarcându-se oriunde ar fi prezent.

Paladi este originar din nordul Basarabiei, din localitatea Chişcăreni, raionul Sângerei. El s-a născut pe 10 octombrie 1984.

A început să cânte cu tatăl său încă de la vârsta de 11 ani și s-a desăvârșit studiind muzica  la Colegiul Republican de Muzică “Ştefan Neaga”, iar mai apoi la Academia de Muzică, Teatru şi Arte plastice din Chişinău, specializarea “Dirijat Cor Academic”.

Ion Paladi,  pe 1 decembrie 2012, lansează videoclipul piesei ”Dorul Basarabiei”, videoclip recunoscut ca fiind cel mai scump în industria muzicii populare. Piesa are un mesaj puternic, emoționant, dorindu-se a fi un mesaj al unirii neamului românesc.

Piesele din acest videoclip, fac parte din concertul "La frați nu se pun hotare" care a avut loc la Palatul Național ''Nicolae Sulac'' din Chișinău în 3 februarie 2018.

Comenteaza

RSS
Positive SSL