Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ion Paladi, cântece dedicate mamei | Melodii de suflet

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
637 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi interpretează o bijuterie folclorică, o suită de melodii unice în felul lor, având un mesaj profund, o melodie în cinstea mamei, căreia i se apropie ziua de naștere și care nu poate fi înlocuită pentru nimic în lume.

Ziua de naștere a mamei, în folclorul românesc, reprezintă o temă foarte mult întâlnită cu numeroase modele și tipuri interpretative. Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi spune în cântec că deși el și frații săi sunt purtați prin lume după nevoi, gândul lor se îndreaptă către mama lor pe care toți frații o ajută și o onorează mereu. Câteodată, toți copiii se adună lângă mama lor în jurul mesei, pentru că mama primește astfel cel mai frumos cadou la care poate visa o mamă.

Videoclipul este filmat în condiții de sunet și imagine perfectă, regia și cadrul de filmare (sat tradițional, câmpie, drum, imagini din locuri celebre de pe meleaguri străine) fiind excepționale.

Orchestra, jocul de scenă al îndrăgitului interpret de muzică populară Ion Paladi , al celei care interpretează rolul mamei creează un cadru minunat de regăsire, de iubire maternă. Vocea artistului se sincronizează perfect cu orchestra exprimând magistral sentimentele exprimate prin intermediul cântecelor care compun suita de față.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi arată că folclorul este o tradiție de familie, iar unitatea familiei se păstrează și prin faptul că ocupațiile se transmit și se păstrează din generație în generație.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi ilustrează cu dăruire, talent, măiestrie interpretativă și artistică minunata zonă folclorică a Moldovei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL