Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Iolanda - Sirop de Fericire (feat. Click)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
1,597 Vizionari

Publicitate

Descriere

În ultimul timp, numele tinerei soliste Iolanda Boban se aude mai pregnant în industria muzicală motivul fiind lansarea unor noi piese datorită colaborării benefice cu mai mulți compozitori și DJ.

Până în prezent. cea mai activă conlucrare este cu Ioan Mihalca (practic creatorul de la Click Music), iar acest lucru s-a văzut odată cu lansarea albumului “Trup și suflet” la sfârșitul anului trecut, realizat de Click împreună cu colaboratorii săi.

Iolanda a fost cooptată pentru piesele “Departe” (alături de Click), “Iubesc” (alături de DJ Undoo) și “Neconvențional” (în echipă cu DJ Wicked și Mattei).

Interpreta s-a născut la data de 29 mai 1992 în Târgu-Jiu, dar după anii de liceu s-a mutat în Bucureşti unde locuiește în prezent deoarece vrea să facă o carieră muzicală.

Muzica nu este singurul ei talent fiindcă interpreta are și un alt hobby interesant,pictura.Rămâne de văzut dacă pe viitor va reuși să organizeze între două concerte și o expoziție cu propriile sale tablouri.

O altă piesă a solistei în colaborarea cu Click este „Sirop de fericire”.Muzica este compusă de Ioan Mihalca,Iolanda și Alexandru Ioniță pe versurile semnate de Ioan Mihalca și Iolanda.

Este o producție originală care contribuie la ascensiunea tinerei cântărețe în cariera artistică din showbiz.De altfel, Iolanda s-a remarcat și la începutul acestui an cu piesa „Jocul inimii”al cărei text îi aparține.O auzim tot mai des la posturile de radio!

Comenteaza

RSS
Positive SSL