Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ioana Ignat - Nu mă uita

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,892 Vizionari

Publicitate

Descriere

Ioana Ignat s–a născut pe 22 iulie 1998, în Botoșani. Este o cântăreață română de muzică pop devenită celebră odată cu participarea la emisiunea-concurs „Vocea României, unde a reușit să ajungă până în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

La doar o lună de la încheierea concursului, Ioana Ignat a lansat piesa „Dor de iarnă”, împreună cu Damian Drăghici. Ioana a lucrat la muzică și text, iar piesa a fost cântată cu instrumente live și are un videoclip live session.Primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, a fost lansat pe 17 ianuarie 2017.

Piesa spune povestea unei iubiri ce se destramă, unde fiecare moment se pierde în timp, iar eroina are curajul să meargă mai departe indiferent de final.Piesa are peste 15 remixuriși a fost difuzată în cluburi din țară și din străinătate, precum Marea Britanie, Tokyo, Germania sau Polonia. În mai, Ioana a lansat prima ei piesă cu versuri în limba engleză, „Beauty in the Beast”.

Pe 25 mai 2017, Ioana a lansat, în colaborare cu artistul Edward Sanda, piesa „Doar pe a ta”. Piesa este compusă de către Sándor Bíró, producătorul muzical al hit-ului „Ce are ea”. Clipul piesei, realizat de Trandafilm, aduce în prim plan exuberanța tinereții și fericirea.

Imaginile au fost filmate în ținutul Mocănițeiși la Castelul de Lut din Valea Zânelor. Piesa s-a bucurat de succes comercial în țară, clasându-se pe locul șapte în Airplay 100. În doar o lună de la lansare, piesa a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes.

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta“, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lansează single-ul şi videoclipul piesei „Nu mă uita“, în premieră pe Unica.ro. Single-ul a fost compus de interpretă, într-o singură noapte. Are 6.568.688 de vizionări pe canalul de youtube.

         

Comenteaza

RSS
Positive SSL