Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

INIMA DE TIGANCA - super melodie

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
159,555 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Melodia “Inimă de țigancă” a apărut în anii 70 și a circulat până în zilele noastre.În perioada realizării și difuzării serialului de la PRO TV intitulat  “Inimă de țigan”, acest cântec a revenit în actualitate fiind coloana sonoră a genericului de film.

 “Inimă de țigan” este o producție gen telenovela, iar ca scenario est povestea unei iubiri interzise între o fată de origine română și un tănăr de etnie rommă.

 Personajele Codruț și Irina s-au iubit din clipa în care s-au cunoscut și visează la o viață fericită și la o familie pe care o pot avea împreună.

 

 Codruț (actorul Denis Ștefan) este un țigan din șatră. A studiat medicina, a devenit medic la Stația de Salvare,dar nu poate obține consimțământul tatălui Irinei (un om de afaceri important) din cauza originii sale care este dezonorantă pentru români.

 Irina (actrița Andreea Pătrașcu), este o fată inteligentă și
departe de aceste probleme și de prejudecățile familiilor, ea și Codruț sunt fericiți împreună.

  Situația se complică într-o zi când lui Codruț i se spune că îi va fi dăruită Roza (o țigancă frumoasă în rolul căreia joacă Nicoleta Luciu) , viitoarea sa soție aleasă după legile nescrise ale șatrei de țigani.

 Codruț refuză oferta și intră în conflict cu neamurile familiei Rozei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL