Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Îngerii sunt printre noi - Întâmplare adevărată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
32,394 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Unei femei mature care locuia în SUA, i s-a întâmplat un lucru extraordinar.
 Divorțată și cu o situație materială dificilă, femeia s-a mutat într-un apartament modest, înpreună cu cei doi băieți.Lucra la cabinetul unui medic dar banii nu-i ajungeau de la o lună la alta.
 Această întâmplare a avut loc în 1969.De Ziua Recunoștinței, femeia a constatat că nu mai avea niciun ban, iar în frigider mai erau trei „hot dogs”, nimic altceva.
 Ivy Olsen  a încercat să nu pară afectată și i-a dus pe băieți în parc, dar copiilor li s-a făcut foame.La întoarcere, tocmai când  urcau scările spre apartament, de la parter a ieși o bătrână care i-a invitat insistent la masă.
 Ivy nu o cunoștea pe această vecină dar până la urmă a acceptat.Au petrecut două ore minunate, cu mâncare din belșug,așa cum impune tradiția de Ziua Recunoștinței.

 La plecare, copiii au primit cadouri, dar și mâncarea rămasă, care le-a ajuns o săptămână.
 A doua zi, femeia a coborât să-i înapoieze bătrânei vasele și să-i mulțumească din nou.Ușa era încuiată,iar apartamentul părea pustiu.Ivy Olsen a aflat de la administratorul imobilului că acolo nu mai locuia nimeni de peste două luni.Cum era posibil?
 După ce și-a revenit din uimire, femeia și-a reamintit toată întâmplare și a ajuns la concluzia că nu a fost un vis.Bătrânica amabilă care le-a oferit masa festivă, era de fapt un înger coborât pe Pământ.
 Poate că nu vă vine să credeți dar îngerii sunt câteodată printre noi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL