Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Imi plac oamenii ca mine - Roberta Crintea - Nicolae Botgros si Orchestra Lautarii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,138 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântăreața de muzică populară Roberta Crintea face parte din noua generație de interpreți care demonstrează faptul că folclorul este viu, în continuă transformare și că oricât de mult s-ar moderniza societatea, folclorul are suficiente resurse, chiar resurse inepuizabile pentru a constitui o sursă de educație permanentă pentru tânăra generație.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Roberta Crintea interpretează melodia ”Îmi plac oamenii ca mine” care este atât un cântec de voie bună cât și un cântec cu mesaj mobilizator. Vocea expresivă, jocul de scenă, ușurința interpretării o fac pe Roberta Crintea să fie o artistă iubită și apreciată de public.

În melodia de față, artista Roberta Crintea transmite mesajul că ea este o persoană hotărâtă, care trăiește așa cum consideră ea de cuviință, în pace și omenie, fiind un exemplu pentru comunitatea în care trăiește.

Videoclipul de față este realizat într-o manieră excepțională: costumul artistei, costumele ansamblului de dansatori, imaginea sunetul, vocea inconfundabilă a interpretei de muzică populară Roberta Crintea, aportul instrumentelor populare ale execpționalei orchestre ”Lăutarii” dirijate de inegalabilul Nicolae Botgros care se aud în fundal, fac din această melodie o opțiune pentru cine dorește să asculte o melodie cu mesaj, din care să poată învăța ceva. Videoclipul o reprezintă pe Roberta Crintea cântând și jucând în poziție statică în mijlocul unui grup de dansatori.

Cântecul de laudă la adresa oamenilor care ”nu lasă nimic de azi pe mâine” este destul de des întâlnit în folclorul românesc.Artista Roberta Crintea demonstrează în cântecul de față valențele unui artist popular consacrat, ceea ce sporește valoarea melodiei de față.

Comenteaza

RSS
Positive SSL