Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ileana Ciuculete - Sârba oltenilor

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
10,390 Vizionari

Publicitate

Descriere

Deși unii oameni o judecă, iar presa a avut-o multă vreme în tabloide, Ileana Ciuculete, pe numele ei real Neli, a avut o viață foarte grea încă de copil. Provenind dintr-o familie săracă, ea își amintește cum tânjea după rochițe, ca mai toate fetițele, după hăinuțe noi, dulciuri și păpuși, pe care nu prea le-a avut, dar a avut iubirea părinților care ar fi dat orice pentru ea. A mai avut un frate, dar a murit. După ea, a mai urmat un frate, astfel că, doi au fost la mama și la tata. Ileana a fost nevoită să caute soluții pentru viața ei de mică iar la vârsta de 14 ani, pe când alții nu au nici un

 

gând, ea se angaja, cu dispensă de vârstă la Filarmonica Oltenia a Craiovei. La numai 16 ani s-a căsătorit. Un copil, care a avut mai apoi copii. A divorțat. De două ori. A treia oară a fost să fie cu noroc. A urmat apoi o carieră frumoasă, multe albume, lansări, fiind premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.
„Sârba oltenilor” este o melodie foarte îndrăgită de publicul Ilenei, de aceea, o recomandăm cu drag tuturor iubitorilor de folclor autentic.

Comenteaza

RSS
Positive SSL