Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ileana Ciuculete - Multe rele am tras

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,373 Vizionari

Publicitate

Descriere

Ileana Ciuculete a fost, este și va rămâne una din marile artiste ale muzicii populare românești și chiar dacă ea s-a stins din viață, va rămâne mereu în sufletele noastre prin fiecare interpretare și ieșire la scenă a sa.
Ileana Ciuculete, fără să știm de ce, a dorit să își ascundă față de noi, față de presă, adevărata vârstă, deși, pe noi nu ne-ar fi deranjat nici o clipă să știm că dumneaei era mai în vârstă. Totuși, fiecare dintre noi, simțim la un moment dat să păstrăm un adevăr al nostru, numai pentru noi!
Născută într-un sătuc mic, Gubaucea, în judeţul Dolj, artista a devenit cunoscută încă din adolecenţă, devenind una din cele mai îndrăgite interprete de folclor al zonei

 

Olteniei. Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, iar de atunci, de-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină, iar în Serbia cu un Disc de Aur, ceea ce nu face altceva, decât să ne confirme încă o dată prețuirea sa față de public, dar și talentul său deosebit, cu care ne-a bucurat în toată cariera și viața sa.
Melodia  „Multe rele am tras” este o melodie înregistrată In Memoriam, Ileana Ciuculete în aprilie 2018 și este un mesaj al artistei despre viața sa tulburată și tristă, pe care vă invităm să îl ascultați.

Comenteaza

RSS
Positive SSL