Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ileana Burlan - Nunta mare si bogata

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
101 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Ileana Burlan cântă și își încântă publicul în acest videoclip, oferind o melodie de joc și voie bună care se încadrează în specificul cântecelor de nuntă. Nunta este obiceiul străvechi românesc al celebrării intrării în maturitate.

Mesajul arată bucuria pe care familiile și apropiații o au atunci când un băiat și o fată își unesc destinele. Nunta la români este un moment festiv, încărcat de profunde semnificații spirituale, dar și sociale, în care lumea se adună pentru a petrece, a mânca, a închina un pahar de vin în cinstea mirilor și, nu în ultimul rând pentru a juca și a asculta muzica de petrecere.

Interpreta de muzică populară Ileana Burlan se impune în acest videoclip prin calitatea și sonoritatea vocii, sincronizându-se perfect cu ritmul orchestrei, care folosește instrumente clasice: viori, acordeon, țambal, instrumente care creează fundalul sonor al melodiei. Artista se prezintă interpretând static, lăsând echipa de dansatori să joace hora pe ritmul muzicii.

Fundalul și imaginea videoclipului sunt foarte bine alese, invitând practic ascultătorii să se simtă bine și dacă ascultă sau văd melodia în casă, în cadrul unei petreceri private.

Mesajul cântecului este unul obișnuit, în astfel de ocazii fericite, punând accent pe o serie de evenimente în succesiune și conexiune directă, precum munca părinților pentru creșterea, educarea și viitorul copiilor, legarea, cimentarea relației între viitorii cuscri, apropierea sufletească între miri, urările de bine la adresa lor, între care, la loc de cinste apar prosperitatea viitoare și nașterea copiilor, aceasta din urmă fiind esența căsătoriei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL