Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Virgina Frîncu - Iartă-mă, Doamne

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
5,930 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Pentru toți credincioșii ortodocși, cântecul religios “Iartă-mă, Doamne” este o adevărată alinare pentru suflet.

 Această cântare închinată lui Dumnezeu este interpretată de Virginia Frîncu și Grupul vocal “Heruvimi”. Vocile pătrunzătoare ne dau o stare emoțională asemănătoare celei pe care o trăim în timpul unei slujbe.

  De remarcat este și denumirea grupului. Heruvimi înseamnă, potrivit Vechiului Testament, făpturi cerești cu aripi, adică o categorie de îngeri care urmează arhanghelilor ca importanță biblică.

 Heruvimii sunt descriși în Sfânta Scriptură ca având chipuri omenești, mâini și picioare. Ei exprimă slava către Dumnezeu și sunt prezenți pretutindeni ca păzitori ai Domnului.

  Alți heruvimi au fost înzestrați cu calități de mesageri ai lui Dumnezeu și au îndeplinit misiuni importante.

 Muzica bisericească (religioasă) are tradiții străvechi în România și este nelipsită din viața creștinilor. Ea are un rol mobilizator, ne pătrunde în suflete și ne face conștienți de smerenia de care trebuie să dăm dovadă când ne gândim la păcatele lumești săvârșite.

 Virginia Frîncu și Grupul vocal “Heruvimi” interpretează și alte cântări răscolitoare: “ O, vai, Ierusalime” , “Cu crucea în spate” , “Iubite-voi, Doamne” precum și multe colinde de Crăciun.

Comenteaza

RSS
Positive SSL