Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Holograf - Da-mi iubirea ta

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Rock
828 Vizionari

Publicitate

Descriere

Dan Bitman este o legendă vie a muzicii ușoare românești. Născut pentru rock, lider și emblemă a legendarei trupe Holograf, Dan Bitman a cântat iubirea sub toate aspectele sale.

Sunt nenumărate videoclipurile, melodiile, concertele pe care trupa Holograf le-a susținut timp de zeci de ani de activitate. Dan Bitman este artist, om de televiziune, a lucrat inclusiv ca secretar de stat în Guvernul României, dar muzica este aceea căreia i s-a dedicat și căreia i-a rămas fidel până în ziua de azi.

Videoclipul de față este construit într-o manieră excepțională. ”Dă-mi iubirea ta” arată faptul că deși a atins de mult timp vârsta deplinei maturități artistice, Dan Bitman este un suflet tânăr. Vocea de excepție a lui Dan Bitman care și-a revenit după o operație la corzile vocale se suprapune peste jocul de scenă a două personaje, un băiat și o fată, a căror poveste de dragoste prin dans și gesturi evoluează la intensitate maximă. Surâsul, zâmbetul, sufletul sunt metaforele care apar cel mai des în melodia de față.

Melodia este un mesaj de salvare pentru o iubire care este considerată pierdută. Versurile cheamă la regenerare, la clădirea unei iubiri distruse, din cenușa în care iubirea s-a prefăcut. Versurile sunt curgătoare, fiecare cuvânt este o metaforă a iubirii. Artistul încearcă să exprime că iubirea adevărată trebuie salvată, că nimic nu este posibil dacă doi oameni s-au iubit. Bărbatul este cel care trebuie să facă primul pas, să încerce să replanteze sămânța iubirii, fiindcă acolo unde cândva a rodit o iubire, pământul nu a secat, iar iubirea poate renaște.

Comenteaza

RSS
Positive SSL