Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Guess Who - Stele (feat. Nane)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
1,467 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Guess Who (Laurențiu Mocanu) este unul dintre cei mai în vogă soliști de hip-hop din România, la ora actuală, alături de alte nume de succes din domeniu, cum ar fi: Ombladon, Cheloo, Bitză, Grasu XXL, Paraziții sau Maximilian.

 Cele mai cunoscute albume lansate de Guess Who, începând cu debutul său pe scena muzicală românească, în 2005 sunt: "Hai să vorbim" (2005, ca membru al trupei "Anonim"), "Probe audio" (2009) sau "Tot mai sus" (2011).

 Melodia de mai sus - "Stele" - este un extras de pe ultimul album al solistului bucureștean Guess Who ("Un anonim celebru"), realizat în colaborare cu un alt solist celebru, din aceeași sferă muzicală, Nane.

De pe același album, amintit anterior, merită menționate și alte titluri, precum: "Cu capu-n nori", "Cupidon" (feat. Irina Rimes), "Te-aș fura" (feat. Mefx), "Mă faci să simt că..." (feat Feli) sau "Prea curând" (feat Tudor Chirilă).

 Dintre celelalte hituri înregistrate de Guess Who, până în prezent, sunt de amintit: "Tu" (feat. Spike, 2009), "Manifest" (2010), "Tot mai sus" (feat Marius Moga) sau "Onoare" (2012).

 Din punct de vedere al premiilor obținute, pentru activitatea artistică, tânărul solist de muzică hip-hop se distinge, mai ales, prin câștigarea premiului "Best HipHop" (în cadrul evenimentului muzical RomanianMusic Awards), cu melodia "Locul potrivit" (feat Spike, 2010) sau cu melodia "LaLa Song" (feat Grasu XXL, 2012), la aceeași categorie (Best Hip Hop), în cadrul aceluiași concurs.

 Videoclipul cântecului lansat în mai 2017 - "Stele" - se regăsește pe canalul youtube al casei de producție muzicală "OkapiSoundOfficial", inițiat în 2010 și deținut de Mircea Ștefan și Mihnea Ciobotaru.

 Textul melodiei în discuție este semnat Guess Who &Nane, iar muzica aparține trio-ului: Sergiu Gherman,Andrei Dan și Tyler Mehlenbacher.

 Mai multe detalii despre albumul "Un anonim celebru" pot fi găsite la adresa:

http://unanonimcelebru.ro/

Comenteaza

RSS
Positive SSL