Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Guess Who feat. Tudor Chirila - Prea Curând (Videoclip Oficial)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
546 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântărețul român de muzică rap și hip-hop, Laurențiu Mocanu este cunoscut în lumea muzicii din România sub numele Guess Who.
Este un interpret renumit al genului, mai ales că a fost distins în cariera sa cu premiul „Cel mai bun artist hip-hop” la Gala Romanian Music Awards.
A înființat formația Anonim, a colaborat cu Spike și cu Paraziții iar mai târziu cu trupa Griffo. Primul album de la începutul carierei se intitulează “Probe audio” și a apărut în 2009.

O piesă de succes este „LaLa Song” în colaborare cu Grasu XXL. Videoclipul melodiei a fost lansat pe 3 octombrie 2011 la MTV, iar mai târziu a apărut pe internet. Pe 4 iunie 2012 a apărut piesa „Lumea mea” interpretată de Guess Who și de Spike.
O colaborarea recentă și benefică a lui Laurențiu Mocanu este cea din videoclipul „Prea curând” în care solistul a apelat la experimentatul cântăreț și actor, Tudor Chirilă.
Scenariul videoclipului este foarte interesant.Timpul se dilată și la miezul nopții, de Revelion, toți invitații „îngheață” în câteva secunde rămânând nemișcați.
La trecerea dintre ani, timpul nu mai “curge” cu aceeași intensitate și intră într-o altă dimensiune, astfel încât cei invitați la petrecere se opresc în loc cu excepția celor doi artiști, Guess Who și Tudor Chirilă, care cântă melodia nefiind afectați de această nouă dimensiune temporală.

Comenteaza

RSS
Positive SSL