Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Gică Petrescu - La sfârșit de săptămână

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


1,408 Vizionari

Publicitate

Descriere

 “La sfârșit de săptămână” este un cântec de petrecere fără vârstă, interpretat de Gică Petrescu, maestrul muzicii de petrecere și voie bună.

 Melodia a fost înregistrată pe albumul “Hai să bem un păhărel” pe care se regăsesc multe alte cântece îndrăgite de generații întregi de români.

 Artiștii care l-au cunoscut pe Gică Petrescu spun despre el că nu obosea niciodată. Era un om solar, plin de energie, iar după fiecare spectacol alegea să se relaxeze plimbându-se prin parc, alături de nelipsita chitară.

 Maestrul a compus muzica fiecărei piese din repertoriul său. Adora cântecele retro, dar și cele cu acorduri din muzica de petrecere. Versurile pieselor sale erau scrise de îndrăgita sa soție, scriitoarea Cezarina Moldoveanu.

 După ce a rămas văduv, Gică Petrescu a suferit enorm. După 34 de ani de căsnicie, nu s-a putut obișnui să trăiască fără soția sa, considerată cea mai bună prietenă a sa.

 Ceva s-a schimbat în sufletul său și o perioadă a refuzat să mai cânte. Însă, dragostea și susținerea fanilor l-au făcut să revină cu drag și inspirație pe scenă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL