Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ghiţă Munteanu - Tinere cu păr cărunt

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
63,681 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cunoscutul cântăreț de muzică populară, Ghiță Munteanu, continuă să-și bucure fanii cu noi melodii  ale căror versuri sunt inspirate din viața de zi cu zi.

 Acesta este unul dintre motivele care i-au adus succes în cariera artistică.Interpretul provine din zona județului Satu-Mare și de aceea, majoritatea pieselor sale păstrează specificul folclorului din regiunea respectivă.

 Melodia “Tinere cu păr cărunt” este prima din acest videoclip realizat sub forma unui colaj.

 Celelalte piese sunt: “Tinerețe floare rară”, “Se duce tinerețea mea” (în duet cu cântăreața Lena Miclăuș), “Fata mea” și “Aș vrea să vorbesc cu viața”(un alt duet cu Lena Miclăuș).

 În videoclipul menționat apare și tânăra solistă Paula Lezeu cu melodia “Toate clipele cu tine”, dar și în duet cu bănățeanul Puiu Codreanu, cu  piesa intitulată “Chiar de ne desparte soarta”.

 În ultimii ani, Ghiță Munteanu și-a extins repertoriul personal, astfel încât, melodiile interpretate de el au influențe și din județele învecinate: Maramureș, Sălaj,Zalău, Cluj și chiar Sibiu, în special datorită colaborării cu alți soliști de folclor.

 Numeroase piese se deosebesc de stilul folcloric clasic având rezonanța genului etno, cu acorduri reggae, pop și disco.

 Solistul Ghiță Munteanu are o voce adaptabiă, cu care poate cânta și alte piese pe ritmuri moderne fiind acompaniat de aceeași instrumentiști dedicați muzicii populare.

Comenteaza

RSS
Positive SSL