Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ghiță Munteanu - Te iubesc numai pe tine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
21,848 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Îndrăgitul cântăreț de muzică etno și populară, Ghiță Munteanu, s-a născut în localitatea Decebal din județul Satu-Mare. Solistul a crescut într-o familie modestă și nu se sfiește să declare acest lucru.

 Tinerețea sa a fost marcată de munca obositoare la câmp, familia sa fiind nevoită să presteze aceste activități pentru a-și câștiga existența de zi cu zi.

 Ghiță Munteanu a dobândit pasiunea pentru muzică de la părinți. În familia sa, toți au îndrăgit muzica populară. Mama sa cânta foarte frumos, iar tatăl său făcea parte din corul “Unio”, cu care a participat la numeroase spectacole.

 Cântărețul le poartă în suflet o dragoste veșnică celor doi părinți care astăzi nu mai sunt printre noi.

 După ce și-a terminat studiile liceale, a efectuat stagiul militar, apoi s-a căsătorit cu Anabel și împreună au doi copii.

 Majoritatea melodiilor sale sunt în stilul etno ardelenesc. În repertoriul său bogat, întâlnim și melodii de alt gen: romanțe, pop, latino, muzică ușoară, toate adaptate la maniera sa interpretativă, cum este piesa “Te iubesc numai pe tine”.

 Albumele sale cele mai îndrăgite sunt: “Azi cânt și le mulțumesc celor pe care-i iubesc”, “Diamantul vieții mele”, “Fata din vis”, “Dragoste secretă”, “Dragostea mi s-a dus cu anii”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL