Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

George Michael - Careless Whisper (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
6,076 Vizionari

Publicitate

Descriere

Superstarul muzicii pop din anii ’80 și ’90, George Michael, a murit la vârsta de 53 de ani în ziua de Crăciun din 2016.
Surse apropiate artistului britanic au afirmat că decesul s-a produs în timpul somnului, fără dureri, din cauza unei insuficiențe cardiace care a dus la șocul cardio-respirator.
Trupul său neînduflețit a fost găsit de partenerul său de viață, libanezul Fadi Fawaz care venise pentru a petrece Crăciunul împreună.
Ipoteza a fost confirmată de Michael Lippman, impresarul lui George Michael, întucât acesta a avut acces la informațiile înscrise în raportul medical de constatare a decesului.

Publicitate

Poliția din Oxfordshire a deschis o anchetă privind moartea solistului, pe care o consideră neașteptată dar nicidecum suspectă.
Numele real al starului a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, provenind dintr-un tată greco-cipriot și o mamă de origine britanică.
A avut o mare popularitate în întreaga lume când a lansat renumitele piese “Faith” (1987) și  “Careless Whisper”(1984).
Ca membru al trupei Wham, cântărețul a fost apreciat pentru două hit-uri pe care le-a reeditat ulterior,  „Club Tropicana” și „Last Christmas”.
În ultimii patru ani, George Michael devenise un consumator frecvent de droguri.El a fost internat de mai multe ori în spital pentru a fi tratat de afecțiunile cardiace generate de influența nefastă a heroinei asupra organismului său.

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL