Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Gabriel Cotabiță - Noapte albastră

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
4,435 Vizionari

Publicitate

Descriere

 “Noapte albastră” rămâne una dintre cele mai apreciate piese ale lui Gabriel Cotabiţă. Melodia s-a bucurat de un succes răsunător încă din momentul lansării, fiind una dintre piesele care aveau să-i deschidă lui Gabriel Cotabiţă cât mai multe drumuri în muzică.

În urmă cu doi ani, pe când se apropia de vârsta de 60 de ani, artistul trece prin încercări grele în viața personală: este găsit inconștient în sala de pregătire fizică a unui hotel din București. În urma intervenției medicale de urgență a unui echipaj SMURD, Cotabiță este internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

  Artistul va sta în comă indusă timp de zece zile, interval în care medicii analizează posibilitatea efectuării unei intervenții chirurgicale care presupune montarea unui tub la nivelul gâtului pentru ca pacientul să poată respira. În a unsprezecea zi de spitalizare, Gabriel Cotabiță a fost operat, iar în decurs de o săptămână starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

 Chiar dacă speranțele de supraviețuire păreau minime, solistul și-a revenit și  a reușit să revină pe scenă, după o perioadă de recuperare de un an. Cea mai mare problemă întâmpinată după externare a fost amnezia. Gabriel Cotabiță a declarat că uitase versurile a zeci de melodii din repertoriul său, dar treptat și le-a reamintit.

Comenteaza

RSS
Positive SSL