Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Gabi Lunca - Dă mamă cu biciu-n mine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


13,511 Vizionari

Publicitate

Descriere

Una dintre vocile feminine, considerată inconfundabilă în muzica lăutărească din România, este a solistei Gabi Luncă.
Originară din comuna Vărbilău, județul Prahova, interpreta a început să cânte la vârsta de 17 ani alături de tatăl său, care era violonist.
A colaborat îndeosebi cu Orchestra Ionel Budișteanu, a susținut multe spectacole cu Ansamblul Folcloric al Clubului 1 Mai din Ploiești.
La Radiodifuziunea Română a avut o altă perioadă de colaborare unde a lansat piese noi sau a participat ca invitată la emisiunile muzicale.

După ce s-a căsătorit cu acordeonistul Ion Onoriu, a cântat împreună cu orchestra acestuia și a editat multe albume cu melodii lăutărești din zona ei de provenineță dar și din alte zone ale țării.
Melodia sa din acest videoclip, “Dă mama cu biciu-n mine” este interpretată în stil lăutăresc, iar versurile sunt o povață pentru copiii care nu-și ascultă părinții.
Pedeapsa aplicată este una de ordin fizic, adică bătaia cu biciul.
Din 1993 nu mai cântă acest gen de muzică.A renunțat la toate cântecele ei celebre, la cariera de solistă și a devenit misionar creștin.
Pentru mulți fani a fost surprinzătoare vestea, dar este adevărat, Gabi Luncă este prezentă la slujbele Bisericii Penticostale din București și cântă numai muzică religioasă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL