Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

FURT DIN CAMIOANE DIN MERS

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,361 Vizionari

Publicitate

Descriere

Furtul mărfurilor din camioane în timpul mersului este un fenomen care a luat amploare în ultima perioadă în România, pe drumurile naționale și europene.

Infractorii care practică această metodă deosebit de riscantă, sunt bine organizați și acționează pe timp de noapte, după ce au filat și au urmărit înainte autovehiculul pe care urmează să-l “opereze”.

Ei se informează în privința naturii mărfurilor transportate și dacă se conving că acestea sunt ușor vandabile pe piață, intră în acțiune cu două sau chiar trei autovehicule.

Șoferii de cursă lungă își dau seama tărziu că au fost furați, deoarece noaptea, pe întuneric, este dificil să distingi ce se întâmplă în spatele camionului sau al unei semiremorci de TIR cu capacitatea între 20 și 40 de tone.

Imaginile din videoclip sunt surprinse în infraroșu dintr-un elicopter al Minsterului de Interne și se află în arhiva Poliției Române.Un autocamion care rula cu viteză legală a fost urmărit de o mașină a infractorilor, care se deplasa în spatele autovehiculului, având luminile stinse.

Unul dintre hoți a iesit prin deschizătura unei trape de aer și s-a întins pe capotă.Când mașina infractorilor s-a apropiat de camion, hoțul a tăiat sigiliile de la uși apoi a deschis una dintre ele pentru a sustrage bunuri în timpul deplasării.

Riscul asumat este foarte mare.De obicei bunurile sustrase ajung repede la alți infractori care le preiau cu o altă mașină pentru a le vinde pe piața neagră.

Uneori, în fața TIR-ului care este prăduit, alți complici ai infractorilor se deplasează cu un alt camion și frânează în mod repetat pentru a reduce viteza de deplasare, ajutându-l astfel pe hoțul care fură din marfa transportată.

Comenteaza

RSS
Positive SSL