Muzica populara - e-neatza.ro

Formatia Expres - 5 bani 10 bani 15 - 25 de bani - HIT-ul Petrecerilor

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
4,661 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Formația Expres Cozma este un ansamblu de muzică de petrecere, înființat acum 20 de ani, de către șeful formației Gigi Cozma.

 Expres Cozma a participat la nenumărate petreceri și evenimente, cum ar fi : nunți, botezuri, cumetrii, majorate, petreceri private și nu numai, reușind astfel să aducă voie bună printre invitați și să lase acestora o amintire de neuitat.

 De asemenea, membrii band-ului au fost invitați la numeroase înregistrări pentru televiziune și emisiuni, având ca scop principal menținerea calității muzicii de petrecere.

 Dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei, se disting, îndeosebi: “Mă-nsurai, făcui pe dracu`”, “La fântânița din poartă”, “Verde-i frunza, verde-i iarba” sau “Tânăr sunt și viața-mi place”.

 Melodia “5 bani 10 bani 15 - 25 de bani” este foarte îndrăgită de petrecăreți, fapt pentru care a și fost numită “hit-ul petrecerilor”, având în vedere tematica specifică (banii) și ritmul alert, menit să invite la dans.

 Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube “Romania petrece”, inițiat în 2013 și dedicat, în special, muzicii de petrecere și celei lăutărești de calitate. Astfel, aici vom regăsi și alți soliști de manele și muzică de petrecere, de la noi, cum ar fi: Nicu Paleru, Violeta Constantin, Costică Boieru, Nicu Albu sau Iuliana Muscalu.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL