Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Florin Mitroi - Am o soacră diplomată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
11,780 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Florin Mitroi este un solist de manele și muzică de petrecere, cunoscut în special pentru melodiile: “Inimă, ce ți-am făcut?”, “Bombe pe teren minat” (în colaborare cu Elvis și Tolea Ciumac), “Eu sunt Leo din Strehaia” (melodie creată pentru Loredana Chivu) sau “Toată lumea îmi spune șmechere” (în colaborare cu Godici).

 Florin Mitroi face parte dintr-o generație de soliști de manele foarte cunoscuți și solicitați cu ocazia diverselor petreceri private. Astfel, muzica lui poate fi comparată cu cea a Mihaelei Minune, a Vărului Săndel sau cu cea a lui Sorinel de la Plopeni.

 Videoclipul melodiei - “Am o soacră diplomată” - este o parodie care a prins foarte bine la public.

 Filmarea se află încărcată pe canalul “nelutpestemusik”, inițiat în 2013 și dedicat celor mai noi melodii înregistrate în studioul “nelutpestestudio”, din Dragășani. Cântecele incluse pe acest canal aparțin unor genuri variate, cum ar fi: manele, muzică populară, etno și muzică ușoară.

 Aici regăsim și alți soliști de muzică de petrecere (Denisa, Adi de la Bistrița, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu), alături de interpreți de muzică ușoară (Ion Popa) sau populară (Marius Logofătu, Cătălin Ialomițeanu și formația “Romanticii”).

 Puteți afla mai multe informații despre Florin Mitroi și muzica sa, accesând următoarele link-uri:  

https://www.youtube.com/user/nelutpes...

https://www.facebook.com/pages/Nelut-...

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL