Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Fetele din Botoșani - Trei cumetre bune

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,245 Vizionari

Publicitate

Descriere

Grupul Fetele din Botoșani au devenit cunoscute în toată România prin lansarea primei melodii,
 "Hai la Botoșani", în 2017. Botoșani este un județ de o însemnătate deosebită, casa celor mai mari genii ale României Mihai Eminescu, George Enescu, Stefan Luchian, Nicolae Iorga, despre care se vorbește chiar și în celebra melodie. Botoșani mai este cunoscut, de asemenea, și pentru turismul ecumenic și peisajele splendide. Ceea ce nu știu fanii este că Fetele din Botoșani au realizat cu bani proprii melodia prin care promovează valorile județului natal.

Iustina Irimia, Lorena Dupu. Loredana Călin și Simona Mazăre au revenit în 2021 cu o nouă piesă, "Trei cumetre bune". Videoclipul a fost filmat în Iași, La Conac. De text s-a ocupat Mihai Pascar, regia a intrat în responsabilitatea Simonei Mazăre, iar de orchestrație a avut grijă Răzvan Mitoceanu.

Iustima Irimia-Cenușă, preoteasă și artistă, este un suflet blând, crescut în sânul familiei, al tradițiilor și valorilor umane. S-a născut în Flămânzi, județul Botoșani. În 2002 au început primele colaborări, prima fiind cu Rapsozii Maramureșului. Datorită talentului, nu i-a fost deloc greu să ajungă în top, din primul an de master fiind chiar moderatoarea emisiunii Muzica ta, difuzată pe postul TVR Iași.

Comenteaza

RSS
Positive SSL