Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

F.Charm - A fost odată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
1,449 Vizionari

Publicitate

Descriere

F Charm, pe numele său real Bogdan Florin Vlăsceanu, este un artist care știe exact ce simte, ce își dorește, își cunoaște valoarea artististică și nimic nu îl poate abate de la visele sale.
F Charm a iubit muzica de copil, ascultând-o alături de tatăl său. Prima „apariție scenică”, a avut-o la grădiniță. Adevărata apariție în muzica românească a avut-o în anul 1997. A lansat primul album în anul 2000.  F Charm a abordat diverse stiluri muzicale cum ar fi:  RnB, soul și hip-hop.
Piesele care l-au făcut cunoscut publicului, au fost „9MM” și „Guantanamera”, cea din urmă, fiind hit al anului 2011 în Serbia.
Ambițios, romantic, inteligent, perseverent și un vizionar al lumii artistice, tânărul Bogdan Vlăsceanu,  cucerește tot mai multe scene naționale și internaționale și ca producător de muzică pentru diverși artiști din țară și străinătate. F.Charm a descoperit producția muzicală,  devenind un foarte bun producător în România alături de Turcu Paul Gabriel, cu care compune și formează, FlyinState.


El face parte și dintre artiștii Lanoy Production, unde mai lucreză Matteo, Rolla Sparks şi Laura Roşca.
F Charm a colaborat de-a lungul timpului cu artiști ca Ky-Enie,  Shaun Holly,  Paraziții, DJ Silence, Lora, Aris, Mike Diamondz, Maria Dragomiroiu, Elena Gheorghe, El Nino, etc
F Charm, a lansat în urmă cu patru zile un nou album și anume, „Grădina cu spini”, din care face parte și piesa „A fost odată”,  o piesă cu un mesaj tulburător de sensibil, care vrea să ne reamintească de generația cu cheia în gât, de copilărie, de timpul în care nimic nu era mai firesc decât să fii copil, să te joci și să crezi în magia acelei perioade.

Comenteaza

RSS
Positive SSL