Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Faceţi cunoştinţă cu cei care conduc "Camioane în Australia"

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
675 Vizionari

Publicitate

Descriere

Camioanele grele din Australia sunt concepute să se deplaseze pe cele mai anevoioase drumuri, în condiții dure de mediu, iar șoferii care le conduc sunt dintre cei mai buni, rezistenți la stres și la oboseală.

Unii dintre ei spun că rămân din ce în ce mai puțini camionagii care se aventurează în zonele pustii în care poți să ai ghinionul de a se defecta autovehiculul și nimeni să nu te poate ajuta.

Este o meserie riscantă iar șoferii care acceptă să lucreze pe aceste camioane mari au ajuns să fie din ce în ce mai puțini pe continentul australian.

Cursele trebuie încheiate la timp, după orarul stabilit înaintea plecării la drum, allfel întârzierile la destinație sunt penalizate.

Uneori se întâmplă să rămâi blocat în noroi și va trebui să acționezi în așa fel autocamionul încât să ieși din acea situație dificilă fiindcă nu ai niciun ajutor în mijlocul pustietății.

Alteori se întâmplă ca într-o cursă când totul decurge normal, să te prindă pe drum o furtună puternică, o inundație, iar viteza de înaintare scade.

Asemenea șoferi își riscă sănătatea și chiar viața dar acesta este modul lor de a trăi și de a munci în Australia.

Comenteaza

RSS
Positive SSL