Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emoția unei seri de Crăciun

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
4,563 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Colindul “În seara de Crăciun” este un dar oferit lui Dumnezeu prin cântec. Aici, cei mai talentați cântăreți de muzică populară își unesc vocile pentru a alina și a umple de iubire inimile românilor.

  Steliana Sima este o artistă valoroasă pe care celebra Maria Ciobanu a descoperit-o și a făcut-o cunoscută încă din tinerețe. Steliana îi este, la rândul său, recunoscătoare Mariei pentru tot ce a invățat-o, deși uneori recunoaște că este un “critic dur”.

  Constantin Enceanu este un simbol al muzicii populare oltenești și unul dintre cei mai solicitați artiști români la petreceri și spectacole. Printre piesele care l-au consacrat se numără: “Nu e unul ca olteanul”, “Stai cu mine, omule, să-ți cânt”, “De iubit nu e păcat”.

  Despre Petrică Mîțu Stoian,Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu și RAOUL, cuvintele sunt de prisos. Cine nu îi cunoaște pe cei mai iubiți artiști ai muzicii populare?! Petrică Mîțu Stoian este un veritabil păstrător al folclorului mehedințean, cu numeroase participări la festivaluri, în urma cărora a câștigat foarte multe premii. Niculina Stoican, originară tot din Mehedinți, a îmbinat cariera de cântăreață cu cea de prezentatoare de televiziune.

 “În seara de Crăciun” este un colind ce transmite liniște, căldură, iubire și îndeamnă toata familia să se bucure împreună de această sărbătoare sfântă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL