Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - "Spun duşmancele de mine"

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
64,476 Vizionari

Publicitate

Descriere

Emilia Ghinescu face parte din generația mai tânără a muzicii populare românești muntenești (născută în 1978, în Slobozia).Este o împătimită a muzicii, încă de mică (din clasa a VI-a), când participă la spectacolele organizate de Școala Populară de Artă.

La nivel profesional, este o femeie de carieră, susținând concerte la emisiuni televizate sau la diverse evenimente, iar partenerul de cântec care o însoțește la multe dintre acestea este Nicu Paleru, un alt solist îndrăgit de muzică de petrecere.

Dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei, amintim: "Mustăcioară, mustăcioară", "Mulți au zis că e păcat", "Eu îmi strâng copiii-n brate" sau "Azi mai mult ca niciodată".

Melodia "Spun dușmancele de mine", din videoclipul de mai sus, este interpretată, în emisiunea "Paharul favorit", de la Favorit TV. De asemenea, o regăsim pe canalul de youtube al artistei, înființat în 2012 și care are, în prezent, un număr notabil de abonați (peste 24.000).

Tema cântecului tratează un subiect delicat, și anume dușmănia dintre oameni. Ca tratament de "vindecare" a acestei atitudini nocive din partea semenilor, se propune o atitudine pozitivă, care vine din acceptare și dorință de autodepașire continuă.

Ritmul melodiei "Spun dușmancele de mine" este impus de genul în care Emilia Ghinescu a ales să se exerseze, cel antrenant al muzicii de petrecere.

Comenteaza

RSS
Positive SSL