Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu şi Nicu Paleru - Se însoară băiatu'

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
17,091 Vizionari

Publicitate

Descriere

Unul dintre duetele cu mare popularitate la nunți și petreceri este cel format din soliștii Emilia Ghinescu și Nicu Paleru.
Cei doi interpreți au colaborat mult timp iar succesul lor nu a întârziat să apară.Cele mai multe piese pe care acești cântăreți le interpretează împreună sunt din repertoriul lui Nicu Paleru, cu specific lăutăresc, însă multe dintre melodii sunt adaptate din folclor.
În acest videoclip, Nicu Paleru și Emilia Ghinescu cântă la o nuntă, melodia “Se însoară băiatu’ ” iar atmosfera de mare veselie este întreținută de formația de instrumentiști care-i acompaniază pe cei doi cântăreți.

Multe dintre melodiile lor au fost apeciate de public deoarece versurile sunt compuse sub forma unui dialog între soț și soție, în special pe seama faptului că bărbatul este cuprins de patima lui Bachus sau a femeilor.
Pentru Nicu Paleru succesul în carieră a devenit evident când a început să cânte muzică lăutărească la nunți, la fiecare sfârșit de săptămână.
O altă activitatea a sa este editarea albumelor muzicale în cadrul unui studio de producție din Pitești.
La rândul ei,cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu se adaptează stilului muzicii de petrecere,iar alături de Nicu Paleru a avut o perioadă benefică de colaborare care i-a crescut popularitatea.

Comenteaza

RSS
Positive SSL