Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru – Pe bărbatul însurat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
45,223 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Frumoasa melodie “Pe bărbatul însurat” este o colaborare de succes între Emilia Ghinescu și Nicu Paleru. Sunt nelipsiți de la nunțile din zona Munteniei și nu numai. Asaltați de invitații aproape în fiecare zi, ne vine greu să credem că aceștia au atât cariere solo, cât și familii de care au timpul necesar să se ocupe.

  Pe 25 noiembrie 2017, la Sala Palatului din București, ora 19:30, cei doi interpreți, alături de alți artiști români consacrați se vor reuni pentru a participa la petrecerea anului, concertul aniversar ce marchează 20 de ani de la debutul colaborării dintre Emilia Ghinescu și Nicu Paleru. Invitații vor fi întâmpinați cu o cupă de șampanie la intrarea în sală.

  Emilia Ghinescu a cunoscut succesul muzical atât prin cariera solo, cât și prin colaborări.

 Nicu Paleru este unul dintre cei mai iubiți și solicitați artiști din România. Împrăștie cu fiecare ocazie voie bună și veselie, astfel încât nimeni să nu poată sta jos în timpul spectacolelor sale. A lansat peste 100 de albume de-a lungul carierei și concertul de luna aceasta îi oferă oportunitatea de a-și lansa noul album, “Mamă scumpă și miloasă”.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL