Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - Mulți au zis că e păcat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
55,610 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Emilia Ghinescu este o tânără solistă de muzică populară originară din Pitești, dar care și-a petrecut copilăria în Slobozia, la bunicii săi, din cauza tatălui abuziv.

Își face debutul în muzică încă din copilărie, participând la concursurile școlare dedicate. Astfel, încă din clasa a VI-a, Emilia Ghinescu urcă pe scena Școlii Populare de Artă din Pitești, unde își încântă apropiații și publicul.

 De-a lungul carierei, solista înregistrează nenumărate albume, precum: “Mie-mi plac mustățile”, “Mă vorbesc dușmanii toți”, “Vino să-ți dau buzele” sau “Petreceți cu Nicu și Emilia”.

 Printre colaborările sale de succes se numără cele cu: Nicu Paleru, Paul Stângă & Marikanu sau Frații Burcea.

 Videoclipul melodiei “Mulți au zis că e păcat” este încărcat pe canalul oficial de youtube al Emiliei Ghinescu, deschis în 2012 și dedicat activității sale artistice.

 Pe acest canal, se regăsesc atât videoclipurile melodiilor sale, cât și înregistrări live de la emisiuni sau evenimentele în care Emilia Ghinescu a fost invitată pentru a-și încânta fanii.

 Versurile cântecului “Mulți au zis că e păcat” vorbesc despre ce înseamnă dragostea adevărată, acel sentiment unic în viață care trebuie mai degrabă tăinuit, decât făcut public.

 

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL