Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - Ma vorbesc dusmanii toti

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
9,550 Vizionari

Publicitate

Descriere

Emilia Ghinescu, s-a născut la Pitești și în scurt timp după lansare, devine una din cele mai îndrăgite artiste de folclor şi muzică de petrecere, din zonă.

Pe 24 decembrie 2017, Emilia va susţine la Bucureşti, la Sala Palatului, un concert, unde interpretează melodia „Mă vorbesc duşmanii toţi”, o melodie unde artista spune prin cântec ofurile şi durerile pe care toată lumea le are la un moment dat cu aceia care nu îşi văd de viaţa lor, din cauza vieţii nostre. O stare de fapt şi de viaţă tipică, pe care interpreta le prezintă muzical foarte frumos, puternic, dar în acelaşi timp dulce şi tărăgănat.

Emilia povesteşte foarte frumos despre mama sa, care a susţinut-o mereu şi de la care a moștenit calitățile vocale. Ea mai spune, că mama ei, deşi cântă foarte frumos, nu a dorit să se lanseze în folclor, din cauza timpurilor și a mentalităților, dar a susținut-o pe Emilia pentru a deveni artista de astăzi.

A studiat Psihologia, deoarece și-a dorit să aline inimile oamenilor și să îi „repare” și pe această cale, nu doar prin muzică.

Emilia Ghinescu, de-a lungul carierei sale, a reuşit să se implice şi astfel, să lanseze mai multe albume, este o mamă deosebit de fericită, iar mama ei îi este foarte apropiată în tot și toate, ajutând-o mereu și fiindu-i mereu aproape.

Emilia a cântat alături de mai multe voci, dar împreună cu Nicu Paleru a reușit să construiască un cuplu de scenă extrem de iubit, apreciat și așteptat de public.

Comenteaza

RSS
Positive SSL