Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - La multi ani, multi ani

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
40,768 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Emilia Ghinescu este o cântăreață de muzică populară din județul Argeș.În acest videoclip o vedem interpretând o melodie cu dedicație pentru toți care care sărbătoresc un eveniment fericit în viața de familie: “La mulți ani!”.

 În cariera sa artistică  a cântat îndeosebi muzică populară și  muzică de petrecere, mai ales la evenimente private. Solista a interpretat multe melodii cu specific de nuntă și împreună cu Nicu Paleru, a lansat în urmă cu câțiva ani albumul  “Nuntă la români” ale cărui cântece au avut mare succes la public.

 Multe dintre ele sunt ascultate și apreciate și în prezent: ’’Soacra mea nu-i rea deloc, ‘’Asta-i nunta anului‘’, ‘’Nuntă mare,mare veselie‘’, ‘’Mai stai nașă-n capul mesei‘’, ‘’Eu am nașul tinerel‘’,‘’Azi am nunta cu băiatul‘’,‘’Cuscre vino să te joc‘’,‘’Nu-mi lua barba nașule‘’,‘’Hai,hai și tot așa ‘’,  “Haide soacră ieși la horă” , “Am venit cu drag la nunta voastră” ,”Lăutare ia-ți vioara” ,Asta este soacra mea”, “Au ieșit nașii la joc”, “Mândro, astăzi te măriți”,” Nuntă mare nuntă și altele”.

 Emilia Ghinescu este o cântăreață împlinită profesional.În viața personală a trecut prin două căsnicii în urma cărora are trei copii (primii doi, un băiat și o fată din prima căsătorie și încă o fetiță din cea de-a doua relație).
Comenteaza

RSS
Positive SSL