Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - Doamne, ce bărbat mi-ai dat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
194,465 Vizionari

Publicitate

Descriere

Emilia Ghinescu este o tânără solistă de muzică folclorică românească, care s-a născut în Pitești, dar și-a petrecut copilăria în Slobozia, la bunicii săi, din cauza tatălui abuziv.

Artista a participat la concursuri și festivaluri de muzică populară, de mică, începând din clasa a VI-a, când a urcat pe scena Școlii Populare de Artă din Pitești.

De-a lungul carierei, solista a înregistrat nenumărate albume, de pe care extragem câteva titluri ce i-au încântat fanii, cum ar fi: "Când plâng ochii unei mame", "Mustăcioară, mustăcioară", "Eu, nană, m-am lecuit", "Azi mai mult ca niciodată" sau "Arde lampa la o casă".

Cel mai cunoscut duet pe care l-a realizat Emilia Ghinescu este cel alături de Nicu Paleru, pentru care amândoi se bucură, în continuare, de un imens succes, având în vedere specificul muzicii pe care o cântă - de petrecere și voie bună. Astfel, cei doi artiști sunt invitați, adesea, la diverse evenimente, mai ales la nunți, unde interpretează melodii precum: "Vin musafirii", "Pe la nunți", "Întindeți mai mare hora", "Supărat e omul" sau "Bagă porcu` la cuptor".

 De asemenea, Emilia Ghinescu mai colaborează și cu alți artiști instrumentiști, cum ar fi: Paul Stângă & Marikanu sau frații Burcea ("Doamne-s tare dușmănită").

Videoclipul melodiei de mai sus "Doamne, ce bărbat mi-ai dat" este încărcat pe canalul youtube al solistei muntence, pe care se află și alte înregistrări importante de-ale artistei, de la evenimente, emisiuni televizate sau videoclipuri oficiale. Versurile acestui cântec se concentrează în jurul unui mesaj tranșant, adresat de soție (aproape o amenințare - că se mărită), bărbatului care iubește băutura.

Comenteaza

RSS
Positive SSL