Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - De când mă ţii tu de mână - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
56,136 Vizionari

Publicitate

Descriere

Emilia Ghinescu, s-a născut la Pitești și este una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor, muzica populară și de petrecere.
Emilia spune că a moștenit calitățile vocale de la mama ei, care deși cântă foarte frumos, nu a ieșit la scenă, din cauza timpurilor și a mentalităților, dar a susținut-o pe Emilia pentru a deveni artista de astăzi. Emilia a început să îndrăgească muzica populară și să se familiarizeze cu aceasta, de când era copil, iar bunica o lua cu ea pe la nunțile din sat. A iubit lumea folclorului și i s-a părut fascinant acest univers al culorilor, al sufletului.
A studiat Psihologia, deoarece și-a dorit să aline inimile oamenilor și să îi „repare” și pe această cale, nu doar prin muzică.


Emilia Ghinescu a reuşit să intre în inimile noastre datorită firii sale pline de modestie, deschisă și frumoasă, a vocii ei calde și pasiunii fără margini pe care o pune în cântece. Artista a lansat mai multe albume, este o mamă deosebit de fericită, iar mama ei îi este foarte apropiată în tot și toate, ajutând-o mereu și fiindu-i mereu aproape.
Emilia a cântat alături de mai multe voci, dar împreună cu Nicu Paleru a reușit să construiască un cuplu de scenă extrem de iubit, apreciat și așteptat de public.
O melodie apreciată de public a Emilie, este „De când mă ţii tu de mână”, lansată prin 2015, dar care este încă în topul celor mai ascultate melodii ale ei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL