Muzica populara - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu – Ce plângi, inimă, și zaci?

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
40,849 Vizionari

Publicitate

Descriere

 O veritabilă reprezentantă a zodiei balanță, Emilia Ghinescu s-a născut la Pitești, în data de 20 octombrie 1978. La 36 de ani, artista arată senzațional și nu mulți ar putea să-i ghicească vârsta. Stăpânește foarte bine arta petrecerii și transformă orice eveniment într-unul cu totul special. A urcat prima dată pe scenă în clasa a VI-a, în cadrul spectacolelor organizate de Școala Populară de Artă din Pitești. Publicul o recunoaște după timbrul vocal deosebit.

  Deși este de profesie psiholog, artista nu și-a neglijat niciodată cariera muzicală. În repertoriul său, regăsim foarte multe piese aparținând muzicii populare de nuntă. A avut multe colaborări cu Nicu Paleru, în peste 6 albume înregistrate: “La nuntă cu Nicu și Emilia vol. 1, vol. 2, vol. 3, vol. 4, vol. 5”, “Familia Petrecăreață” etc.

 De altfel, datorită înregistrărilor cu îndrăgitul cântăreț, Emilia s-a bucurat de multă popularitate și atingerea unei noi etape în carieră.

 În ciuda scandalurilor personale apărute în mass-media, nu s-a oprit din drumul propus și a continuat să-și încânte fanii.

 În cântecele sale exprimă bucurie, tristețe, nostalgie. Alte melodii ale sale sunt: “Bărbatul”, “Am păcate pe pământ”, “Plătește-l pe lăutar”, “Bătrânețe, haine grele”, “Doar mamă să nu fii”, “Am pe lume doi feciori”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL