Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Elena Sima - Mamă eşti sfântă pe lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
51,787 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul melodiei de mai sus "Mamă, ești sfântă pe lume" este încărcat pe canalul youtube al solistei de muzică populară românească (originară din Bacău) Elena Sima, canal dedicat diverselor apariții televizate sau la anumite evenimente la care a fost invitată - și numit "Nuntă, botez, spectacol (Elena Sima) Oficial".

Pe același canal, regăsim diverse interpretări artistice ale solistei din zona Moldovei, cum ar fi: colinde de Crăciun, pricesne, videoclipuri sau înregistrări televizate, transmise cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pascale sau cu alte ocazii.

Câteva titluri dintre cele mai recente interpretări ale artistei și care pot fi regăsite și pe canalul amintit sunt: "Blândul păstor (priceasnă)", "Străin am fost odată", "Străină a fost viața mea", "Cu lăutarii după mine" sau "Azi la hramul satului".

De asemenea, merită amintite și colaborările realizate, de-a lungul activității sale discografice extrem de bogate, cu Mihail și Constantin Sima ("Din cer senin"), alături de corul "Cantus Domini" ("Datoria mamei") sau în acompaniamentul orchestrei "Doina Argeșului".

 

Șlagărul "Mamă, ești sfântă pe lume" este interpretat de către Elena Sima, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii "Am venit cu voiebuna", difuzate, în 2014, pe canalul de televiziune "Favorit TV".

Versurile acestui cântec exprimă dorul și jalea solistei, rămase fără alinare, în urma pierderii prea timpurii a mamei sale (încă din copilărie, pe când avea doar 10 ani): "Am trecut prin lume, cu dor și suspine/Fără mama lângă mine".

Comenteaza

RSS
Positive SSL