Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Elena Sima - Colind la Vifleem

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
1,305 Vizionari

Publicitate

Descriere

Elena Sima este o voce îngerească a Moldovei noastre dragi, care s-a născut în orașul Bacău și a copilărit în Satul Conțești, Comuna Sascut, Județul Bacău. Elena urmează liceul în Adjud, judeţul Vrancea și facultatea la Universitatea din București fiind licențiată în Psihopedagogie Specială și Asistență Socială, în prezent activând ca şi profesor.  

Este absolventa Școlii de Arte București specializarea „Canto muzică populară”, unde a avut ca profesori de-alungul celor 5 ani de studiu pe:  Niculina Merceanu,  Aurel Mustățea şi doamna Ana Piuaru.

Mamă a doi copii minunați, cu care interpretează anumite melodii şi colinde, soție iubitoare, profesor psihopedagog, Elena a fost mereu unul din artiştii care au simţit să păstreze tradiţiile, să caute calea de a ajunge la rădăcinile noastre autentice şi să promoveze înțelepciunea tradițiilor, obiceiurilor, portului și cântecului popular românesc.

Printre toate responsabilitățile inerente cotidiene, Elena reușeste, să aloce şi să dedice suficient timp perfecționării talentului pe care îl deține.

Pentru Elena talentul reprezintă exprimarea Divinității prin oameni în lume, pe pământ și conștientizează responsabilitatea ce o poartă omul înzestrat cu talent.

Reprezintă, cu respect și dăruire, în cântec și port, ca interpret de muzică populară, zona Moldovei, județul Bacău, comuna Sascut.

Doamna Aneta Stan, spune despre Elena Sima: „Elena Sima, o prezență scenică frumoasă, un costum și un repertoriu autentic, un glas frumos cu un timbru cald, o impostație foarte bună și o dicție perfectă. Nu-i lipsește nimic pentru a ajunge un interpret de frunte al Moldovei alături de garnitura de aur a marilor interpreți.

Folclorul, cartea de vizită a românului, pe care, iată, scris sau din gură în gură tot românul adevărat îl poartă în suflet atât la tristețe cât și la bucurie.”

Deorece Naşterea Domnului Iisus Hristos se apropie, Elena ne bucură alături de Constantin şi Mihail Sima, băieţii săi cu un colind minunat, specific zonei şi anume: „La Vifleem”, colind, pe care vă invităm să îl ascultaţi şi de care vă dorim să vă bucuraţi cu tot sufletul.

Comenteaza

RSS
Positive SSL