Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Elena Sima - Cine în viaţă mamă are

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
33,429 Vizionari

Publicitate

Descriere

Elena Sima este o solistă de muzică populară și de petrecere românească, născută în orașul Bacău și absolventă a Școlii de Arte din București, specializarea "Canto muzică populară" și a Facultății de Psihopedagogie Specială și Asistență Socială, din cadrul Universității București.

Dacă, pe de o parte, Elena Sima este adepta sacrificiului de sine, în toate domeniile importante din viața sa (cele două cariere: cea de profesor și cea de artist, la care se adaugă grija față de familia ei, care implică doi copii), pe de altă parte, solista conștientizează, tot mai mult, efectul terapeutic al cântecului popular românesc asupra ei și asupra publicului, deopotrivă.

Elena Sima face parte din generația mai tânără a soliștilor de muzică folclorică românească, alături de alte nume celebre, ca: Olguța Berbec, Mihaela Gurău, Niculina Stoican, Emilia Ghinescu sau Mariana Ionescu Căpitănescu.

Videoclipul oficial al melodiei "Cine în viață mamă are" se regăsește pe canalul youtube "Sima Robert". Pe același canal, sunt înregistrate videoclipuri de la evenimente live ale solistei, precum și câteva romanțe ale acesteia (Elena Sima fiind câștigătoarea celei de XI-a ediții a trofeului festivalului de romanțe "Rapsodii de toamnă").

Mesajul cântecului "Cine în viață mamă are" este unul extrem de emoționant, transmis atât prin versuri semnificative, cât și prin interpretarea duioasă a solistei Elena Sima. Astfel, acesta se concentrează în jurul importanței pe care ar trebui s-o acordăm cu toții mamei, singura ființă care ne dă naștere și ne poartă grija, de-a lungul vieții.

Comenteaza

RSS
Positive SSL