Muzica populara - e-neatza.ro

Elena Gheorghe, Steaua di Vreari, Nikos Papadopoulus – Dorlu

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Machedonească
2,484 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Elena Gheorghe, cântăreață de origine aromână, s-a făcut remarcată în trupa Mandinga. Deși a părăsit trupa în anul 2010, artista a rămas sufletește tot acolo. Este căsătorită cu Cornel Ene, fost membru al formației, și au împreună un băiețel. Cea mai cunoscută melodie interpretată ca solistă a trupei este „Soarele meu”. Din păcate, nu ne-a adus mult râvnitul trofeu Eurovision, dar a fost o experiență frumoasă. Albumul de debut, „Vocea ta”, s-a bucurat de un succes răsunător.

  Formația Steaua di Vreari a fost înființată în anul 1994 de către Dani Peanci, solist vocal și chitară bass. Alți membri ai trupei sunt: George Chiose – tobe, Mitică Calagi – chitară, Cristi Zica – armonică, Dani Cozma – clape și voce. Au realizat până în prezent 11 albume.

 Nikos Papadopoulus este un artist remarcabil de origine greacă. S-a îndrăgostit de Constanța și susține des spectacole fabuloase la malul mării, prezentând românilor ritmuri din țara sa natală. Stăpânește 8 instrumente muzicale și este capabil să cânte ore în șir în tonalități diferite. Este de părere că locuitorii orașului Constanța sunt iubitori ai culturii grecești, având în vedere moștenirea culturală a orașului lor.

 

 

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL