Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Elena Gheorghe - De Crăciun (Official Single)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
1,729 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe știe să cânte și colinde românești și cântece de iarnă.Melodia „De Crăciun” ne convinge pe deplin în acest sens.
 Este un cântec în ton cu anotimpul rece și cu farmecul Sfintei Sărbători a Crăciunului.Mesajul este transmis direct ascultătorilor prin versurile sale.De Crăciun trebuie să devenim mai buni,să învățăm să-i iertăm pe cei care au greșit față de noi și să ne bucurăm de semnificația Nașterii Domnului, una dintre cele mai mari sărbători religioase ale creștinătății în întreaga lume.

 Elena a debutat pe scena muzicii din România cu o piesă de folclor intitulată „Sus în deal în poieniță”, dar după această etapă și-a schimbat preferințele în cariera artistică.
 Într-o perioadă de căutări, a activat ca solistă a trupei Mandinga cu care a cântat melodii în genul latino-party.Împreună cu acel grup cu care a colaborat patru ani a realizat două albume muzicale.
  A participat la concursul Eurovision din 2005 și s-a clasat pe locul al patrulea în semifinala competiției.
 A mai făcut o încercare și a  câștigat finala națională a concursului Eurovision- ediția din 2009, după care a reprezentat România la Moscova (Rusia) cu piesa "The balkan girls" unde s-a clasat pe locul 19.

 Este o cântăreață care are farmec, carismă și prestanță, fiind apreciată în prezent de mulți fani.

Comenteaza

RSS
Positive SSL