Muzica populara - e-neatza.ro

Dr. Alban - It's My Life

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,782 Vizionari

Publicitate

Descriere

Dr Alban (Alban Uzoma Nwapa) este un solist și producător suedez (Stockholm) de origine nigeriană (născut în Imo, Nigeria), care interpretează un gen muzical inclus în categoria Eurodance (amestec de hip-hop reggae și "dancehall" - un gen de muzică populară jamaicană).

Dr Alban și-a început cariera muzicală, ca DJ, la clubul Stockholm Alphabet Street, cu scopul de a-și finanța studiile de medicină dentară. În prezent, el deține propria sa casă de discuri, numită "Dr. Records", înființată în 1996, unde înregistrează primul său album - "Born in Africa".

De-a lungul vieții, Dr. Alban produce mai multe melodii, care au succes în întreaga lume, dintre care cele mai cunoscute sunt: "Hello Afrika", "No Coke", "Look who`s talking", "One love" sau "Sing Hallelujah".

Cântecul "It`s my life" este lansat în 1992, ca prim single de pe cel de-al doilea album al solistului de origine nigeriană, intitulat "One love".

Videoclipul oficial al melodiei amintite este încărcat pe canalul youtube "musicboxtvVEVO", el fiind preluat de pe website-ul artistului http://www.dralban.net/.

Mai multe informații despre artist pot fi găsite fie pe site-ul lui oficial, fie pe adresa de facebook a acestuia: https://www.facebook.com/dralbanofficial

Mesajul versurilor melodiei "It`s my life" se constituie într-o afirmare a propriei identități a tânărului, care simte că a sosit timpul să-și impună propriile valori (idei în care crede cu tărie), în fața mentorilor săi (părinți, profesori ș.a.m.d).

Comenteaza

RSS
Positive SSL