Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Doiniţa Fluturu şi Tomis Junior - La Constanţa-n portul românesc

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
16,990 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Doinița Fluturu este una dintre solistele de elită din muzica populară și de petrecere românească, ea activând, în prezent, alături de formația "Tomis Junior", în care cântă, împreună cu ceilalți trei membri ai acesteia: Nicu Fluturu, Gheorghe Iacob și Cătălina.

 Cei patru artiști participă la diferite spectacole și petreceri private, dar au și apariții la radio sau la televiziune, unde se fac întotdeauna remarcați, printr-un repertoriu vast și, mai ales, prin interpretări de calitate.

 Solista Doinița Fluturu debutează, pe scenă, la vârsta de numai patru ani (la grădiniță), când cântă binecunoscuta melodie "La oglindă" (versuri de George Coșbuc).

 Doinița Fluturu se distinge, de-a lungul carierei muzicale, prin multiple premii obținute, la diverse festivaluri din țară ("Cântarea României" sau "Păunul de aur"). Împreună cu fratele ei, Nicu Fluturu, înființează, în 1992, formația "Tomis Junior".

 La nivelul repertoriului folcloric, artista Doinița Fluturu se distinge, de asemenea, prin participarea la concursuri și festivaluri cunoscute ("Toamna buzoiana", Festivalul de la Naruja), unde obține mai multe premii.

 Melodia "La Constanța-n portul românesc" este încărcată pe canalul youtube "SpirosGalatiOfficial", inițiat în 2012 și pe care se află și alți artiști de manele și de muzică de petrecere, dintre care îi amintim pe: Nicolae Guță, Denisa, Adi de la Vâlcea, Nemuritorii și Margareta Clipa.

Comenteaza

RSS
Positive SSL