Muzica populara - e-neatza.ro

Doinita Fluturu si Tomis Junior Dac-ar sti nevasta mea

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
7,748 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Doinița Fluturu este o interpretă de muzică populară și de petrecere, făcându-se remarcată mai ales pentru repertoriul vast ce o distinge de ceilalți soliști ai acestui gen. Piesa “Dac-ar ști nevasta mea” este cântată alături de formația Tomis Junior, înființată din dorința ei în 1992 și compusă din fratele artistei, Nicu Fluturu, Gheorghe Iacob si Cătălina.

Deși debutând pe scenă la vârsta fragedă de numai 4 ani, cariera muzicală a Doiniței de atunci și până acum a fost și este în continuă ascensiune. Ea participă alături de fratele său și ceilalți membrii ai trupei la diferite festivaluri, petreceri private, unde nu trec niciodată neobservați, succesul și voia bună fiind întotdeauna garantate.

 Una dintre melodiile ce au consacrat-o a fost “Caravanele”, cântată la vârsta de 20 de ani. O puteți urmări interpretând piesa live în cadrul emisiunii “Răi, da’ buni” de pe Antena 1.

 Piesa “Dac-ar ști nevasta mea” este dedicată în special bărbaților însurați și “micilor plăceri” ale acestora, dar în același timp prezintă și lupta continuă pe care o duc soțiile cu ei din acest motiv. Descrie recunoașterea faptelor, sentimentele și gândurile unui bărbat vinovat, pus în această postură, dar totodată și aprecierea pe care o poartă soției lui pentru faptul că are grijă de el.

Comenteaza

RSS
Positive SSL