Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Directia 5 - Cand sunt cu tine (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
756 Vizionari

Publicitate

Descriere

Direcţia 5  este una dintre cele mai îndrăgite și de succes trupe atât în țară, cât și peste hotarele României. Cu un trecut longeviv, de 27 de ani, Direcția 5 nu încetează să ne uimească prin lansările și piesele lor de succes, așezându-ne mereu în suflet emoții de care nici noi nu știam că le putem simți. Și o face firesc, lăsând emoțiile să curgă dincolo de orice limite!
În această lună, ianuarie 2018, Direcția 5 a lansat piesa “Când sunt cu tine”, piesă care ne prezintă ca mai în toate piesele lor, o frumoasă poveste de dragoste.
Versurile sunt scrise de Dinu Olaraşu, iar muzica este compusă de Marian Ionescu. Videoclipul piesei este regizat de Alex Ceauşu .
Single-ul “Când sunt cu tine” îl putem găsi în cadrul albumului “Happy Days”. Pe album sunt incluse 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate” (alături de Adi Sina).


Direcția 5 a luat naștere în 1991, în București și îi are în componența sa pe deja foarte cunoscuții: Marian Ionescu (fondatorul formației), Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu.
În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi, urmează mai mult de 20 de albume și piese, pe care le interpretează ca trupă sau alături de artiști de referință ai scenei muzicale românești.
Cu două voci speciale, într-o formulă extinsă, Direcția 5, nu poate decât să ne dăruiască și mai multă muzică deosebită, unică, plină de emoții și trăiri deosebite.

Comenteaza

RSS
Positive SSL