Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Diana Bucsa - Tineretea mi s-a dus cu anii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,960 Vizionari

Publicitate

Descriere

Diana Bucșa este artista care în anul 2014 a întors scaunul juratului Marius Moga la audițiile pe nevăzute de la cunoscutul show de talente Vocea României, difuzat pe ProTv unde a interpretat melodia “Alone” a trupei Heart.

Pentru Diana Bucșa, muzica este cea care vindecă sufletul și în același timp, ea este graiul inimii noastre, iar astfel, prin intermediul ei, ea își dorește să creeze o legătură sinceră și directă cu publicul său, transmițându-le toată prețuirea și dragostea sa!

Diana Bucșa este absolventă a Școlii Populare de Artă “Tudor Jarda” din Cluj Napoca. Diana a început să cânte de mic copil și anume de la 6 ani, demonstrând astfel tuturor că vocea ei frumoasă și adaptabilă, îi permite abordarea a mai multe genuri muzicale, dovadă faptul că poate interpreta cu mare ușurință atât muzică ușoară, cât și populară.

Familia i-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta a ajutat-o foarte mult.

În anul 2010 a lansat alături de maestrul Nelu Ploieșteanu, un album de muzică populară “Inimă dacă iubești”, fapt ce a dus la o ascendență profesională deosebită pentru artistă, urmând apoi invitații și participări la multe emisiuni televizate, apariții în presă, dar și spectacole naționale și internaționale.

În anul 2017 lansează din nou un album de muzică populară, „Viața-i ca un fir de fum”, orchestrat de maestrul Ovidiu Barteș, iar mai apoi, a avut ocazia sa colaboreze cu starul italian Francesco Napoli, alături de care a interpretat șlagărul “Que Sara”.
De curând, Diana Bucșa a lansat melodia „Tinerețea mi s-a dus cu anii”, o melodie plină de ritm, pe care o recomandăm tuturor celor care iubesc acest gen muzical.

Comenteaza

RSS
Positive SSL