Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Delia Barbu si Fratii Advahov - Legăna-m-aș legăna - Etno TV

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
155 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia ”Legăna-m-aș legăna” cântată de către îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu se referă la iubirea dintre un băiat și o fată, legănatul fiind elementul esențial al poveștii de dragoste.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu practică un joc de scenă și are o voce inconfundabilă și plăcută. ”Când pe cer ies stelele, nana-l meu cu șoaptele” arată că seara, apropierea iubitului îi oferă fetei o stare de fericire și de liniște sufletească.

”Alintată, legănată să îmi treacă viața toată, seara cânde e lună plină, dimineața când dă brumă” sunt versurile cheie ale melodiei de față în care fata spune că vrea să trăiască povestea de dragoste și la bine și la rău.

”Legănată să fiu nană viața toată” este idealul dragostei începute la tinerețe care va dura până la bătrânețe, care va fi mai plăcută atunci când ai alături persoana iubită.

Coloana sonoră a acestei melodii deosebite prin ritm, versuri și mesaj, îi are ca autori pe membrii unui grup de profesioniști desăvârșiți ai genului folcoric, Frații Advahov, grup care s-a șlefuit asemeni unui diamant timp de generații. Orchestra Fraților Advahov folosește intrumentele populare tradiționale, remarcându-se vioara și țambalul. Melodia este filmată în mijlocul unor tineri care joacă sau stau pe bpănci ținîndu-se de mână. Toți poartă costume populare, pe tinda unei case tradiționale. Calitatea sunteului și imaginii fac ca videoclipul îndrăgite interprete de muzică populară Delia Barbu să fie unul de excepție, ilustrând măiestria interpretativă și talentul excepțional al tinerei artiste Delia Barbu.

Interpreta de muzică populară Delia Barbu reușește să se sincronizeze perfect cu orchestra dar și cu grupurile de dansatori sporind calitatea deosebită a melodiei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL